Rólunk

Szerző: Vancsó Péter
nov 21

Cégünk fő tevékenységi köre az . A technika fejlődésével egyre kifinomultabb és összetettebb rendszerek jönnek létre. A fűtési-, hűtési és más vizet keringető rendszerekben egyre kisebb keresztmetszetű csöveket alkalmaznak, melyek érzékenyek a lerakódásokra. Ezért oda kell figyelni az ezekben a berendezésekben keringő víz minőségére, mert a vízkő kiválás, korrózió és bakteriális szennyezettség könnyen meghibásodásokhoz vezethet, melyek javítása időigényes, költséges és sok kellemetlenséget okoz (pl. termelés szünetelése, fűtési rendszer leállása, fagykár, balesetek, stb.).

Szaktudásunkkal, közel két évtizedes tapasztalatunkkal és piacvezető gyártóktól származó kiváló minőségű szereinkkel mi azért dolgozunk, hogy az Ön berendezése hosszú ideig problémamentesen működhessen. szereinket teljes körű szervizháttérrel támogatva értékesítjük.

Kiemelten fontosnak tartjuk környezetünk megóvását, ezért egy teljes mértékben környezetbarát, ugyanakkor vízkezelő kifejlesztésében, piacra vitelében is részt veszünk. A Ferrát-technológiáról www.ferrate.eu  oldalán olvashat.

A vízkezelő mellett, komplex vízvizsgálattal, tanácsadással és a vízkezeléssel kapcsolatos témákban oktatással is foglalkozunk.

Oldalunkon hasznos információkat talál a különböző rendszerekkel kapcsolatos vízkezelésről. Amennyiben kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!

Tags: , , , , , , ,


Kategória: Aktualitások ,Bemutatkozás


Comments are closed.