Ipari vízkezelés

Szerző: Vancsó Péter
nov 21

Az termelés szinte majdnem minden területén jelen van a víz. Legfőképpen hőelvonásra (hűtővizek) és energiatermelésre (erőművek) használják, de számos más alkalmazási terület is van (pl. anyagmozgatás, gőzfelhasználás, stb.).

Az ipari alappillérei véleményünk szerint a következők:

Magas színvonalú, legújabb fejlesztésű,  vízkezelő szerek alkalmazása. Erre biztosíték a BASF cég, melynek vízkezelő szereit alkalmazzuk partnereinknél.

Magas színvonalú, legújabb fejlesztésű és az adott alkalmazásnak legmegfelelőbb adagoló, nyomon követő () és vezérlő berendezések alkalmazása. Igyekszünk folyamatos piackutatással és saját tapasztalataink felhasználásával a legmegbízhatóbb és az adott célra legmegfelelőbb eszközöket kiválasztani egy adott alkalmazásra.

műszaki háttérszerviz talán a legfontosabb elem. Ebbe beletartozik a vegyszeres kezelés indítása, nyomon követése, rendszeres jelentések készítése és az alkalmazott berendezések karbantartása, kalibrálása is. Minden olyan tevékenység ide sorolható, ami az általunk kiemelt „alappillérek” összességét egy teljes körű szolgáltatássá ötvözi.

Cégünk jelenleg egy úttörő technológia, a  alkalmazhatósági lehetőségeit tanulmányozza ipari méretekben is. Az ipari-, kommunális szennyvíz- és ivóvíz-kezelés területén végzett kutatásainkról és a fejlesztés alatt álló új technológiánkról részletesen olvashat az alábbi linkre kattintva (hiperhivatkozás: Ferrát) Amennyiben további információra kíváncsi a ferrát alkalmazhatóságával kapcsolatban szívesen válaszolunk kérdéseire.

Tags: , , , ,


Kategória: Aktualitások


Comments are closed.